Lördag.

Det har väl varit en mer eller mindre värdelös lördag.
Var barnvakt någon timme på förmiddagen efter en dålig nattsömn, tittade på Ice age, en ganska lindrig barnvaktssysselsättning, måste jag påstå.
Sedan väntade jag på att Julia skulle ringa, fast det gjorde hon ju inte, och det visste jag ju att hon inte skulle göra. Jag tror så mycket hela tiden, jag gör mig själv vansinnig.
Jag åkte in till stan iaf, utan planer och utan pluskort. Det blev en tråkig tur. Jag gjorde det till en tråkig tur. Jag satt i Kungsträdgården och skrev, men blev aldrig inspirerad. Jag ringde Julia närmare kvällen, vi ska höras imorgon, men hon är antagligen upptagen.
Jag tog inte ett enda kort inne i stan. Jag tog två stycken på Segersängs tågstation (intressanta bilder^^), men inte en enda bild från huvudstaden. Jag kände mig helt enkelt inte...motiverad.
Jag såg fram emot tågresan. Det är mysigt att åka pendeltåg när det är mörkt ute och det enda man ser är gatubelysning och stjärnor. Fast det är dåligt med stjärnor i stan, de blir mycket klarare hemma.
Iaf, min tågidyll blev helt raserad redan från Stockholm södra, då det kom på tre ungdomar, ett år yngre än mig, som stank alkohol. De såg misstänksamt på mig, och jag blängde tillbaka, och höjde volymen på min mp3 för att slippa höra deras samtal.
Jag blir alltid paranoid när jag ska gå hem ifrån tåget, trots att hela sträckan är upplyst, trots att det faktiskt bor folk redan där, jag är alltid rädd. Jag hatar mig själv då, och jag hatar samhället. Men när jag kom in genom dörren och mamma och Joakim satt framför tv:n med chips i en stor skål på bordet, och jag kände den här känslan...Julia hade hatat det, jag kan inte låta bli att tänka på det, hon hatar allt i den genren av situationer. Men jag tycker om det, till viss mån, så länge jag slipper stå för det.
Egentligen hade jag inte ätit någonting, bara lite ris, och en tallrik yoghurt. Jag ska sluta göra så. Egentligen borde jag ha tagit ut pengar till Anton, och egentligen borde jag ha köpt mig ett SL-kort.
På måndag ska jag åka till skolan för sista gången, lämna tillbaka mitt matkort, min mattebok, hämta min intervju hos Agneta, försöka hitta Eddie och se om han har läst igenom min uppsats om Medier i hemmet, och prata lite med Andie.
Jag vill prata med Sarah^^

Segersängs tågstation:
Tågstation

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback