Onsdag.

Hey, relativt bra dag.
Jag satt i tunnelbanan och skrev i morse för att fördriva tiden, för att inte komma för tidigt till skolan. Jag väntar hellre på perrongen än i skolan. Och så ville jag träffa Andrea. Vilket jag gjorde, hon stod och väntade på bussen som vanligt när jag kom. Träffade inte Tammy där, vilket faktiskt alltid är en lättnad, hur det än må låta.  
Träffade Sabina och Sophia vid receptionen. Det är så lustigt, hur Andrea är lik Malin på så många punkter. Lite läskigt faktiskt. Och lite jobbigt.
Matten gick väl så där, det är skittråkigt, men han höll en lång genomgång, och jag satt vid Fia, Sabbo, Nora, Andrea och Lee, och de kan flumma till det mesta, och det är så skönt ibland, bara få tänka på något annat. Nora hade kommit ihåg filmen också, så nu har jag ännu något att göra ikväll^^
På lunchen gick vi till McDonald's, trots att jag lovat mig själv att aldrig mer gå dit, det är bara det att jag tycker att det är så tråkigt att äta i caféterian. Maten är bra, men det är så tråkigt att sitta där, jag klarar inte riktigt av det, jag vill liksom bort från skolmiljön så mycket som det går.
Och efter lunchen kom the moment of truth.
När jag ringde till Nora igår kväll, satt hon i en bil tillsammans med Robin, och när Robin förstod vad vi pratade om, tog han över luren och frågade mig om jag verkligen tänkte låta Nora klippa mig, och sedan sa han att han tyckte synd om mig. Haha,, det fick mig inte direkt att tveka, men jag blev liite osäker.
Nora hittade den perfekta platsen [^^] på nåt berg bakom Statoil där vi satt i solskenet och de turades om alla tre, och de visade upp tuss efter tuss med mitt hår. Det kändes dock mer skönt än läskigt. Jag vet inte om jag tycker att det blev bra eller inte, men det är mest lite roligt. Kanske ska jag ändå klippa bort det som är fram också, för jag är lite trött på det. Och sedan vet jag inte om jag ska bleka det till min vanliga hårfärg eller inte, det känns olika i olika situationer, så jag behåller nog det svarta ett tag, mest för att det känns ganska tryggt.
Alltså, egentligen tycker jag om engelska. Men den här skolan har ju en förmåga att förstöra lektioner. De har förstört svenskan, de har förstört engelskan. Dels är det för att lektionerna är så långa, det blir ju nästan olidligt, och det spelar ingen roll att man får tio minuters rast, man vet att man ska tillbaka in dit igen, och man ska fortsätta med samma tråkiga saker. För vi gör bara tråkiga saker, vi får aldrig vara kreativa, och vi sätts fortfarande bara på prov. Jag börjar nästan önska att jag får den andra engelskläraren sedan efter oktober. Först tyckte jag om Kajetan, men han börjar bli så.. ett exempel var på våran kvarstlånga rast, när Lee köpte oss en varsin klubba i caféterian, och vi sedan gick in och satte oss i klassrummet. Vi vet väl egentligen att man inte får ha godis i lektionsalarna, men det var ju rast, så jag trodde det var okej. Det var det inte. Kajetan blev arg och frågade oss om vi sett honom äta på lektion, och det hade vi inte, och då sa han att vi inte var bättre än honom. Det tyckte jag var en konstig replik. Jag menar, folk idag verkar ha glömt att man kan säga saker lite mer trevligt. Som han i rulltrappan som verkligen inte kunde kläcka ur sig ett 'ursäkta' när han ville förbi.
Nej,, lite sur blir man faktiskt. Så lite respekt förlorade jag för Kajetan.
Och ju mer jag pratar med Lee, desto mer tycker jag om henne, och idag kände jag bara "wow, henne skulle jag vilja lära känna", och det var en trevlig känsla, som jag inte brukar känna eftersom jag oftast inte vill komma i kontakt med okända människor, eftersom de gör att jag känner mig otroligt obehaglig till mods.
"She sees completly through me"
Idag måste jag skriva klart Två veckor i april [och jag måste verkligen hitta på ett nytt namn..], så att jag kan skicka in den imorgon. Jag har inga förhoppningar på att bli nöjd. 
Jag har lyssnat på You hold me down minst sjutusen gånger idag, jag måste ha skivan Commit this to memory, den kostar bara 99 kronor på ginza, och om det var därifrån Joakim ska beställa snart [fast det är det väl inte, skulle jag tro], så skulle det vara väldigt praktiskt.. Det roliga är att skivan är producerad av Mark Hoppus från Blink 182 och mixat av killen som mixat Blink 182 och Yellowcard, och en annan kille som mixat Jimmy eat world. Coool. Villhavilhavillha<3
Förresten är jag överlycklig nu,, missade ju Den enfaldige mördaren när den gick på tv, och så rotade jag bland mammas gamla band och hittade den där i :) Det var typ tio år sedan hon spelade in den, så jag vet inte om den fungerar eller inte, men jag hoppas iaf. Och så spelar Joakim in Sjöfartsnytt åt mig nu, den har jag också velat se jättelänge. Och så går 2001 - ett rymdäventyr på TCM på söndag, och det var ju synd att den gick på TCM, för då kan vi inte spela in, men jag kan iaf försöka hålla mig vaken hela filmen igenom^^
Anna, Nora, SabinaAnna, Nora och Sabina, haha :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback