Sammanfattning

Om man inte har skrivit här på över en vecka är det svårt att veta var man ska börja.
Jag kom hem från Borlänge för ett par dagar sedan.
Jag hade det bra där, jag tycker om att få träffa alla igen, särskilt pappa, och särskilt bra var det att få några dagar ensam där. Alice köpte mig en del nya kläder, och jag fick I think is a rainbow, och jag har bara hört första låten, men det låter lovande! Ibland glömmer jag att Marit finns, men hon är bra när jag väl hittar henne igen.
Vi såg The Wicker man - jättedålig, men jag blev kär i Kate, fast hon är nog inte så snygg på riktigt, och Casino Royale - helt okej fast textad på spanska. ["Har du gjort dig av med Boris?" "Jag satt bredvid en vacker senorita Martinez"]
Nyårsafton var som den brukar vara, förutom att vi glömde hoppa ner från stolarna, vi åt fondue och hade en extra julafton och spelade Pakkespel och skålade i Champagne och fyrade av lite fyrverkerier, sedan satt vi i vardagsrummet och förslöades i nära två timmar.
Jag tog Sarah med mig när jag till slut åkte hem igen. Hon åkte hem idag. Vi har inte gjort någonting, och jag tycker verkligen om det. Vi såg på Djävulen bär prada, som jag fick av Marianne, och den var väl varken från eller till, och sedan såg vi The Others, jag tycker väldigt mycket om den filmen. Jag måste se Gråta med ett leende [Havet innanför], för det är samma människa som har gjort den. Undrar om vi har den på biblioteket. Jag fick btw ett present hos Lovefilm av Sarah, jag ska aktivera det imorgon, det ska bli intressant. Jag kanske ska sitta hemma och knarka Scrubs imorgon. Julia är ironiskt nog i Falun sedan igår, kommer hem imorgon. På lördag har hon lovat att vi ska träffas och klättra upp på taket och blåsa såpbubblor, vi får se vad det slutar i. Kanske kan vi låna Antons stege och besöka August igen. Det var länge sedan.
Efter att Sarah åkt hem satt jag och Emma nerbäddade i varsin ände av soffan och tittade på Filmen om Nalle Puh tre gånger innan jag tröttnade. Det var nog faktiskt det bästa jag kunde göra med resten av dagen, bara för att Emma inte förstår engelska och Monsters Inc är textad. Men jag måste verkligen se den snart. Och Sjöfartsnytt. Och Den enfaldige mördaren.
Jag och mamma såg The Royal Tenenbaums idag. Det var så otroligt länge sedan jag såg hela. Den är så fruktansvärt bra, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Mamma skrattade hur länge som helst när Pagoda stack ner Royal med fickkniven framför en Gypsy cab. Det är av mina basoluta favoritfilmer. Life aquatic är inte i närheten, vilket är synd, och nu måste vi bara se Rushmore.
Det var en kort sammanfattning. Jag ska försöka få in rutinen igen. Om bara några dagar ska jag till biblioteket igen. Det känns bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback