Tidsfördriv.

Jag skriver igen, för att fördriva tiden. Ett inlägg som inte ska handla om Valerie, ett inlägg som ska handla om mig.
Ett: Jag har en knut i nacken, det gör fruktansvärt ont, jag kan inte riktigt koncentrera mig på annat.
Två: Jag kan inte andas. Just nu vet jag inte vad det beror på, jag har tagit min medicin.
Tre: Jag är extremt hungrig. Eller kanske är det mer en svullnad efter tabletter jag inte tål
Det enda som kan rädda mig nu, är det faktum att Julia och Anton kommer till mig ikväll, runt fem, och vi ska titta på Rushmore (Wes Anderson <3) och fortsätta på Segersängfilmen.
Jag vill bara hem nu. Jag var inte här igår, jag sov ingenting under natten, så jag sov på förmiddagen istället, och sedan åkte jag in och träffade Andie i stan, och vi såg Bobby på bio, en sevärd film, seg tyckte Andie, men jag har ju en förkärlek till filmer där det inte händer någonting.
I natt sov jag inte heller. Det blir så, sover jag dåligt en natt, fortsätter det gärna några nätter till, jag vet inte varför. Jag känner mig trött och oinspirerad, och när jag läser lite ur en tonårsbok över min Varma koppen-lunch vill jag bara riva sidorna ur pärmen i ren frustration. Ingenting betyder någonting när man ständigt har Valerie i tankarna.
Anton ska försöka bränna Little miss Sunshine, den filmen vann Oscar för bästa manus i år, jag är väldigt nyfiken, dessutom är Toni Collette med, som innan spelade, på ett utmärkt sätt, Marcus mamma i Om en pojke (en film som också var nominerad till bästa manus (efter annan förlaga)).
Julia ska trycka en tröja åt mig, som det står Rape me if you like porn på, hon har en likadan själv, och vi ska bilda en sekt, och allting i mitt liv kretsar kring det nu, feminismen i de mest radikala former, och när jag blir stor jag jag bli kontroversiell. Jag ska bli Lukas Moodysson i Valerie Solanas-tappning.

YOU NEED ME LIKE A BAD HABIT.

Kommentarer
Postat av: Mats

Hojdå, det är ju en del som hänt här sedan sist. Men nu är det i alla fall svart på vitt så att jag kan läsa igen. Bra. Jag är inte så mycket för Valerie, men OK jag är ju man även om min fru påstår att jag är mentalt mer som en kärring i mitt sätt att vara och tänka. Jag tror hon menar det som bra - men det låter ju inte så kul. Men kanske det kan finnas något urval vid uppskjutningsrampen. Gubbar som är lite kärringar kan få stanna när de andra skjuts upp till månen, haha.

2007-03-17 @ 13:41:17
Postat av: Pim

Jag läser din blogg för att få tröst.
För att få känna mig tom, för att glömma.

Det händer saker man inte kan kontrollera och jag hatar det.
Tack gode gud för att det regnar.

2007-03-18 @ 13:50:08
Postat av: Pim

Jag läser din blogg för att få tröst.
För att få känna mig tom, för att glömma.

Det händer saker man inte kan kontrollera och jag hatar det.
Tack gode gud för att det regnar.

2007-03-18 @ 13:50:17
Postat av: Pim

Jag är bäst på att dubbelposta, jag vet.

2007-03-18 @ 13:53:47
Postat av: Josefine

Jag förväntar mig inte att män ska tycka om Valerie, men jag hoppas att det finns män smarta nog att förstå vad hon menar istället för att bara slå bort allting. Jag hatar när folk slår bort saker utan att tänka igenom dem.

Postat av: Mats

Att folk slår bort saker utan att tänka igenom dem är väl bara normalt i vårt ytliga samhälle. Jag är inte bättre men jag lever efter principen att det som är värt att göras, är värt att göras till överdrift. Antingen så är man engagerad eller så kan man lika gärna låta bli helt - så gott det går utan att bli helt utstött socialt. Jag har ingen egen uppfattning om Solanis men jag vet bara lite från radioprogram om Saras bok. Inte mycket att jämföra med en som är biblioteksanställd ...

2007-03-19 @ 22:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback