Back to basics.

Bloggdags igen då, antar jag, efter en veckas uppehåll.

Strax efter att vi kommit in i Dalarna igen, någonstans under natten mellan fredag och lördag, började det snöa.
När jag äntligen fick komma ur bilen, och höra det centimeterdjupa vita täcket gnälla till när det gav vika under mina gympaskor, trodde jag att jag skulle explodera.
Av vad då?
Jag har ingen aning. Jag vet bara att jag brukar känna så, numer, när snön kommer. Så otroligt underbart.
Men här nere ska det inte snöa förrän på tisdag. Det är långt dit.

Idag har jag gjort om på rummet lite. Med betoning på lite.
Jag har tagit ner den stora svarta ramen bredvid garderoben och istället spikat upp min splitternya Aladdin sane-poster. Jag har också flyttat dikterna som satt på väggen över soffan, till under korten med katterna, och istället spikat upp Julias bonad som ersättning. Dikterna ska inte sitta där heller särskilt länge, men jag vet inte riktigt var de ska ta vägen. Egentligen så skulle jag vilja köra ut min garderob och köpa en byrå istället. Allt hade varit så mycket lättare om garderoben fick plats i hallen, men där måste tältsängen stå.

Imorse valde jag kläder i en halvtimme. Det har blivit mer och mer viktigt, för inte alls länge sedan struntade jag rak i vad jag hade på mig. Det var dumt. Det är roligt att inte strunta i vad man har på sig. Även om det bara är kusinen som kommer och hälsar på. Resultatet idag blev ju inte så strålande, men det var bara för att det var en fläck på min Peace&love-klänning. Jag vet precis vad jag ska ha på mig imorgon. Om jag orkar gå upp i tid. Knappast troligt.
Idag har jag ringt Julia tjugosjutusen gånger. Hon har inte svarat en enda. Jag blir arg. Så därför ringde jag Anton istället, han svarade direkt, men hade svårt att höra mig. Om jag får tag på Julia någon gång ska jag försöka tvinga med henne till stan och leta efter en David Bowie t-shirt. Typ en sån som Juha har. Var köpte han den?

Nu sitter jag här och äter glass och vet inte riktigt vad jag ska göra. Orkar inte riktigt med någonting. Så där som det brukar vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback